Feest- en banketzaal "in 't Visserke" Ijzer 5 - 8620 Nieuwpoort (achter het monument Albert I) Chef. Stephaan Ghys - Laurestes Nieuwpoort
Tel. 0474 32 70 88 - www.tvisserke.be - info@laurestes.be |
|
Afhaalgerechten voor bij U thuis FEESTDAGEN 2022 5 HAPJES 15 € v Open ravioli - garnalen - guacamole v Dim sun - bleu fin tonijn – krokante groenten; v Praline ganzenlever – zwarte bessen gelei – kweepeer. v Oester gin tonic. v Cilinder spinkrab – tomatengelei – radijs.
KOUDE VOORGERECHTEN Ganzenlever – peperkoek –kweepeer - coulis Pedro Ximenez -brioche 18€ Carpaccio jakobsnootjes – Thaise asperges -texturen komkommer- gembergel 18€
WARME VOORGERECHTEN Griet - groene kruidenkorst – venkel - spinazie – yuzu. 16 € Halve kreeft – linguini – aromaten - curry madras saus. 25 €
HOOFDGERECHTEN Gevulde kalkoen – wintergarnituur – appel – veenbessen – kroketten – duxelle saus 15 € Hertenkalf – schorseneren - butternut – boschampignons -witloof - soezenaardappel 20 €
NAGERECHTEN Amandelspijs – vijg – crème kalamansi – walnoten ijs 6 € Bretoens zanddeeg – passievrucht – chocolade – rode vruchten. 6 €
GRAAG min. 5 DAGEN VOORAF UW BESTELLING TELEFONISCH DOORGEVEN 0474 32 70 88
|
Menu Oudejaarsavond Zaterdag 31 december 19u
Aperitief Glas Champagne met 4 mooie welkomsthapjes.
Koud voorgerecht Ganzenlever – peperkoek – kweepeer – coulis Pedro Ximenez – brioche.
Soepje Cannelloni Noordzeekrab -kokkels – jus schaaldieren.
Warm voorgerecht Tarbot -panko – parmezaan – venkel – spinazie – yuzu.
Hoofdschotel Hertenkalffilet -butternut – schorseneren – beukenzwam witloof – paksoi - soezenaardappel
Nagerecht Amandelspijs – vijg - crème kalamansi – chocolade – roomijs walnoten.
Koffie – Versnaperingen.
Om middernacht … glaasje Champagne aan u aangeboden op ieders gezondheid !
Geselecteerde wijnen en water inbegrepen – 110 € All-in !
gratis private parking
|